Asmus Nørreslet dansk bjergguide
Home > Mont Blanc 4 dages privat tur
Mont Blanc 4810 - 4 dages privat Mont Blanc
4 dages privat tur - niveau 3C
Mont Blanc er Centraleuropas højeste bjerg og ligger på grænsen imellem Frankrig og Italien umiddelbart over bjergbyen Chamonix. Mont Blanc er det mest populære bjerg for bestigning i Alperne og skal ikke undervurderes.

Med 1 guide til maks 2 personner alle 4 dage har vi fine muligheder for at nå toppen i løbet af de 4 dage. Vi kan have det sjovt på mere tekniske ture, der passer jeres niveau og ambition på de dage vi ikke er på Mont Blanc, hvilket giver et meget spændende og indholdsrigt forløb i Chamonix.

Deltagelse på 4-dages Mont Blanc turen.

For et 4-dages arrangement skal deltagerne have tidligere alpin erfaring og gennemført mindst 1 akklimatiserings overnatning over 3000m inden møde med guiden. Vi kan hjælpe med forslag for et akklimatiserings program.

Har man ikke tidligere alpin erfaring er det fuldt ud muligt at hyre guiden til ekstra indledende trænings/akklimatiserings dage. Det giver mulighed for at køre turen i et forløb for personner, der ikke har tidligere alpin erfaring. Bedst er at deltage på vores forberedelses-tur forud for et 4-dages Mont Blanc program.

Alpin erfaring der er tilstrækkeligt er bestigninger af andre toppe, hvor man har gået i reb og anvendt det alpine udstyr på sne,is og klippe. Det er nødvendigt at man har tidligere kendskab til ret beklædning og en fordel at kende til sit fysiske præstations niveau på længere ture i højden.

Bestigninger af Elbrus, Kilimanjaro, Aconcagua er ikke nødvendigvis tilstrækkelig erfaring, da man her aldrig anvender det alpine udstyr tilstrækkeligt for at opbygge et brugbart erfarings-niveau. Det skal dog siges at disse ture bestemt er med til at skabe en rigtigt fin introdutkion til meget basal brug af noget af det alpine udstyr og især forbereder deltagerne på færdsel i højden og beklædning.

Kobler man ikke ekstra dage på 4-dages turen forventer vi at deltagerne akklimatiserer på egen hånd inden de mødes med guiden.

Typisk program

1. dag. Bjergtur. Tekniskt træning og akklimatisering
2. dag. Bjergtur. Tekniskt træning og akklimatisering
3. dag. Tilgang til hytte på vej mod Mont Blanc
4. dag. Bestigning af Mont Blanc. Nedstigning til Chamonix

Det beskrevne program kan ændres ifht til vejr og vind.

Ekstra dage

Det er tilrådeligt for alle grupper at koble ekstra-dage på 4-dages turen, men ikke absolut nødvendigt for de personner og grupper, der er tilstrækkeligt erfarne og sikre på bjerget.

På ekstra-dage vil guiden kunne opfriske teknikker og hjælpe til med et akklimatiserings-program forud for de 4 dages Mont Blanc forsøg.

På indledende ekstra dage kan det godt arrangeres at vi er 1 guide til op til 4 deltagere, for at holde prisen nede, skulle gruppen være på mere end 2 personner.

Ekstra dage koster fra 380 euro/dag. Prisen fastsættes ifht antal deltagere.

Guide ratio

Den generelt rekommenderede guide-ratio er 1 guide til maks 2 deltagere på alle bestigninger af normal vejene mod Mont Blanc.

Vi er alle 4 dage 1 guide til 2 deltagere, hvilket giver os den største fleksibilitet for forsøget på Mont Blanc, og giver mere personlig træning før eller efter vores Mont Blanc forsøg.

Generel info om Mont Blanc

Læs mere om Mont Blanc, udstyr, sæsonner, risiko osv ved at følge dette link >>

 • Datoer 2012
 • Fra juni - slut september
 • Privat guidning kan arrangeres hele sommeren, såfremt vi finder ledige guider og hytte reservationer kan opnås. Vi opfordrer alle private Mont Blanc bookninger til at ske minimum 2-3 måneder inden ankomst.

 • Pris
 • Ved bookning i 2012

  1950 euro/person - Ved 1 deltager
  1250 euro/person - Ved 2 deltagere
  1450 euro/person - Ved 3 deltagere
  1150 euro/person - ved 4 deltagere

  Ved bookning efter 31. Dec 2012

  2050 euro/person - Ved 1 deltager
  1350 euro/person - Ved 2 deltagere
  1550 euro/person - Ved 3 deltagere
  1250 euro/person - ved 4 deltagere

 • Inkluderet:
  4 dages guidning/instruktion
  1 overnatning i bjerghytte
  Gruppeudstyr
 • Ekskluderet:
  Personligt udstyr
  Transport til dalen
  Lifter under ophold
  Overnatning i dalen
  Forsikringer (rednings/ulykkes forsikring).
 • Ekstra dage:
  Ekstra guide dage fra 380€/dag.
 • Pris fastsættes i forhold til gruppens størrelse.
 • Tilmelding
 • Download, udfyld og email vores tilmeldingsformular. Når formularen er blevet godkendt sender vi en regning med oplysninger for indbetaling af depositum og restbeløb. Såsnart depositum er betalt er din tur sikret.

  Gå til tilmeldingsformularen >>

  Pdf icon
 • Guide ratio
 • 4 dages programmet - 1 gudie - 2 deltagere
 • Ekstra dage - 1 guide til maks 4 deltagere.
 • Film