Asmus Nørreslet dansk bjergguide
Home > Om os
Norreslet Mountaineering, Mtb & Skiing


Vores mål er at give vores kunder den bedste oplevelse på bjerget der matcher deres ambitioner og ønsker.

Vi arrangerer guidede og instruktions ture indenfor offpiste skiløb, skitouring, heliskiing, isklatring, klippeklatring, bjergbestigning, via ferrata, canyoning og mountainbiking.

Vi er istand til at sammensætte ture for små private grupper, hvor der ofte er tale om specifikke ønsker og mål, til større arrangementer hvor en mere komplet løsning er nødvendig.

Vores populære gruppeture giver muilghed for at deltage på programmer, der ikke kun har den kvalitet at man kan tilmelde sig som enkeltperson og dele udgiften på turen med andre, men også at der som oftest er tale om ture, der igennem mange år er blevet finpudset og forbedret. Disse ture giver mulighed nyde en flotte tur i bjergene med andre ligesindende til rimelige priser.

Alle guider der arbejder med Asmus Nørreslet og Norreslet Mountaineering er uddannede UIAGM/IFMGA guider. Dette diplom er en garanti for at den guide man er sammen med er uddannet til den højeste kvalifikation, og har ret til at tage ansvaret for personer og grupper i det alpine terræn. I Alperne er dette diplom det eneste der giver ret til at tage vare på folk i bjergene i kommercielt regi. Vi arbejder som regel altid sammen med de samme 10 guider, som vi værdsætter for deres ansvarlighed, kompetencer og det gode humør.

Guiderne:

asmus nørreslet

Asmus Nørreslet

Har guidet i bjergture omkring Chamonix og i Alperne generelt siden år 2000. Det er dog også blevet til ekspeditioner til bla. Tibet, Nepal, Grønland, Marokko, Equador og Norge.


Asmus var den første dansker der i 2003 uddannede sig til international UIAGM/IFMGA bjergguide, og det på den prestigefyldte bjergguide skole "ENSA" i Chamonix. I 2013 tog Asmus desuden uddannelsen til mountain bike instruktør i Frankig, og tilbyder idag også guidede mountainbike ture.


Asmus guider/underviser på de fleste ture vi arrangerer, men