Asmus Nørreslet dansk bjergguide
Home > Samarbejdspartnere
Samarbejdspartnere

hellyhansen logo    odin logo  

Lag-på-lag princippet er alfa-omega for at holde sig varm og tør på bjerget. Helly Hansen er en af de første til at forstå dette og har bygget deres tøj-linier op omkring dette princip. Asmus Nørreslet har igennem længere tid været sponsoreret af Helly Hansen og været med i test-teamet for udvikling af Odin-linien. Odin linien har virkeligt godt tøj til netop de aktiviteter jeg tilbyder.

Norreslet Mountaineerings kunder har 20% rabat på køb af Helly Hansen produkter. Gå til - www.hellyhansen.com - og benyt rabat-koden HHASMU12

Se min profil på Helly Hansens hjemmeside her >>voelkl logo

I over 10 år har jeg kørt Voelkl's freeride og touring ski linie, og er en del af deres internationalle touring team. Jeg sætter især pris på modellerne Mantra til allround freeride og dags-touring og Nanuq til flerdages touring. Shiro har i flere år været min foretrukne ski til store powder dage.

Fra næste vinter 2015 ser jeg frem til at bruge den nye linie af BMT Touring/Freeride ski.

Se min profil på Voelkl's hjemmeside her >>Marker Logo

Jeg er en del af Marker's internationale team og har Marker bindinger monteret på alle mine ski. I længere tid har jeg anvendt F12 bindingen der kombinerer perfekt skiføring, som en almindelig step-in alpin binding og fremragende touring-kvaliteter for at nå de gode descents, der kræver op til 3-4 timers touring.
Jeg anvender også Marker googles og hjelm på bjerget.

Se min profil på Markers hjemmeside her >>Vi har i lang tid haft et godt samarbejde med Kipling Travel i Danmark. Kipling Travel er specialister i aktive rejser, trekking og bjergbestigning i hele verden. Se mere her >>